MANCHESTER CITY

David Silva v pogovorih z bivšim klubom

David Silva po desetletju letos zapušča Manchester City. Prve špekulacije so nakazovale na selitev v ameriško ligo MLS ali Serie A, a Silva je trenutno v pogovorih z Valencio.


Legenda Manchester Cityja David Silva je trenutno v pogovorih s svojim bivšim klubom Valencio, kamor naj bi se vrnil po izteku pogodbe na Etihadu, a je bil dogovor zaenkrat odložen zaradi pandemije koronavirusa. Silva bo po koncu sezone dopolnil deset let v dresu Manchester Cityja, kamor se je poleti leta 2010, po osvojenem Svetovnem prvenstvu s Španijo, preselil ravno iz Valencie.

Najbolj se je omenjal novi klub Davida Beckhama Inter Miami, ki nastopa v ameriški ligi MLS, potem selitev v Serie A k Juventusu, celo prestop v španski Las Palmas, a trenutno najbolj vroča je vrnitev na Mestallo. Valencia je bila že blizu vrnitve španskega reprezentanta, a so zaenkrat pogajanja ustavili zaradi pandemije koronavirusa. FIFA je predlagala naj se pogodbe, ki potečejo 30. junija, podaljšajo dokler se sezona ne zaključi, a tu nastopajo pravne komplikacije. Po vsej verjetnosti se bodo igralci morali strinjati s kratkim podaljšanjem pogodbe. Valencia pa je za Silvo pripravila kar triletno pogodbo, kljub temu, da Silva šteje 34 let. Manchester City si želi Španca obdržati do zaključka sezone, a kot omenjeno bo to odvisno od njega in njegovih predstavnikov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]