CHELSEA

Chelsea izgubil Tellesa, sedaj ciljajo na Chilwella

Chelsea bo kot kaže ostal praznih rok v lovu na Alexa Tellesa, ki je vse bližje Paris Saint-Germainu, zato bodo vse misli usmerili proti Benu Chilwellu.


Brazilski mediji poročajo, da Alex Telles zapušča Porto in se seli k serijskim francoskim prvakom Paris Saint-Germainu, potem ko je Porto sprejel ponudbo v višini 21,8 milijonov funtov. To pomeni, da bo Chelsea moral iskati alternative na položaju levega bočnega branilca, a ne bodo iskali prav daleč, saj so se že januarja poleg Tellesa zanimali za bočnega branilca Leicester Cityja Bena Chilwella, čeprav je skoraj štirikrat dražji kot Brazilec Alex Telles. Ben Chilwell ima trenutno ceno postavljeno okoli 80 milijonov funtov, a glede na finančno krizo, ki bo sledila pandemiji koronavirusa, bi ta cena lahko padla precej nižje. Predvsem pa bodo Londončani težko prepričali vodilne može Leicester Cityja, da Chilwella spustijo iz rok, saj jim je do prekinitve precej dobro kazalo v Premier ligi, saj so zasedali tretje mesto, ki vodi tudi v Ligo Prvakov.

Položaj levega bočnega branilca pa ni edini, katerega želijo pri Chelseaju okrepiti, temveč si želijo okrepitve tudi v konici napada. Nadomestiti bodo morali Olivierja Girouda, ki se kot kaže seli na San Siro k Interju. Frank Lampard je že oči vrgel na mladega Luco Waldschmidta, prav tako pa je Chelsea v stiku z Timom Wernerjem, ki se že uči angleščine. Poleg omenjenih položajev pa naj bi okrepili tudi štoperski položaj z Alessiom Romagnolijem iz AC Milana.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]