CHELSEA LIVERPOOL

Willian zelo blizu Liverpoola

Willian bo poleti na voljo brez odškodnine in Liverpoolčani so prevzeli pobudo in so trenutno favoriti za njegov podpis, kljub temu, da se je zanj resno zanimal Tottenham.


Zvezdnik Chelseaja je na robu senzacionalnega prestopa v vodilni Liverpool.Brazilcu poleti poteče pogodba s Chelseajem, slednji pa pogajanj za novo pogodbo ni načel, saj strateg Frank Lampard prisega na mlajše igralce. Kljub temu so mu želeli ponuditi dvoletno pogodbo, a Willian želi vsaj triletno pogodbo, kar pa mu v Londonu ne nameravajo ponuditi, zato do (nadaljnih) pogajanj ni prišlo. To je Williana prisililo v razmislek o prihodnosti in svoje možnosti. Liverpool je presenetil in prevzel pobudo v boju za Brazilčev podpis.

Willian je bil pri Chelseaju vse od leta 2013, kamor se je preselil iz ukrajinskega Shakhtarja, pred tem pa je bil že na prag prestopa na Anfield, a na koncu prestopil v Chelsea. Po sedmih letih so Redsi znova blizu Willianu, a tokrat je manj verjetnosti, da jim bo kdo “ugrabil” prestop. Napadalne možnosti Jurgena Kloppa so oslabljene in maloštevilčne, še posebej, ker bosta Salah in Mane januarja odsotna zaradi Afriškega pokala narodov, zato bo Willian odlična okrepitev. Chelsea bo kot kaže Williana nadomestil z njegovim rojakom Philippejem Coutinhom in morda celo z Jadonom Sanchom, če jim uspe bitka z Manchester Unitedom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]