LIVERPOOL

Rashica zavrača Liverpool

Milot Rashica je bil povezan s prestopom v Liverpool, a napadalec Werderja iz Bremna ne verjame, da bo imel pod vodstvom Jurgena Kloppa dovolj minutaže.


Rashica je prepričan, da na Anfieldu zanj trenutno ni dovolj minutaže, kar je tudi glavni razlog, da se v naslednjem prestopnem roku ne bo pridružil Liverpoolu. Redsi so si reprezentanta Kosova ogledovali nekaj časa, saj ga vidijo kot idealno menjavo za Xherdana Shaqirija, ki bo to poletje skoraj zagotovo zapustil Liverpool. Švicar je v tej sezoni zgolj šestkrat zaigral za Redse v Premier ligi. Rashica je to kot kaže opazil, saj se zaenkrat nima nikakršnega namena preseliti na Anfield, poročajo nemški mediji.

Milot Rashica ima v svoji pogodbi odkupno klavzulo v višini 35 milijonov funtov in je bil eden najpomembnejših igralcev Werderja v letošnji sezoni, saj je v 24 nastopih zabil deset zadetkov in dodal pet asistenc. Napadalec bi z veseljem napravil korak naprej v svoji karieri, a svoje prihodnosti ne vidi pri Liverpoolu, saj ne verjame, da bi lahko imel večjo vlogo kot pa le rezervni igralec. Dober primer takšne situacije je zadnja okrepitev Liverpoola, Takumi Minamino, ki je bil v Avstriji pri Salzburgu zvezda in eden ključnih igralcev, pri Redsih pa je le redko stopil na igrišče. Za Rashico se zanimajo tudi West Ham United, Aston Villa in Wolverhampton, slednji ga vidijo kot zamenjavo za Raula Jimeneza, če Mehičan zapusti klub.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]