OSTALE NOVICE

Mauricio Pochettino obiskal Emirates

Mauricio Pochettino, bivši trener Tottenhama, že dalj časa išče novega delodajalca, v zadnjih dneh pa so ga opazili na Emiratesu, kar je sprožilo nove govorice o prevzemu Arsenala.


Na stadionu Arsenala, Emiratesu, so opazili zelo zanimivega gledalca. To je bil nihče drug kot bivši trener Tottenhama Mauricio Pochettino, ki si je ogledal tekmo ekip do 23 let med Arsenalom in Manchester Cityjem. Družbo so mu delali pomočnik Jesus Perez in ostali trenerji. Prisotni na tekmi so se spraševali, če si Argentinec ogleduje igralce bodočega kluba, saj je Manchester City bil eden glavnih snubcev za Pochettina, v primeru odhoda Pepa Guardiole. Manchester City je po uvodnem zaostanku uprizoril preobrat in Topničarje premagal s 4:2.

Argentinski trener je pri Tottenhamu preživel dobrih pet let in Spurse popeljal tudi do finala Lige Prvakov leta 2019, a nato izgubil proti Liverpoolu z 2:0. Pred tem je Pochettino en leto vodil Southampton v sezoni 2013/14, od leta 2009 do 2012 pa je bil trener Espanyola, čigar barve je zastopal tudi kot igralec, v dveh terminih skupaj kar devet sezon. 48-letni strateg je bil v preteklosti že povezovan z Manchester Unitedom in Juventusom in priznal, da bi ju z veseljem prevzel. Večkrat pa je poudaril, da nikoli ne bi mogel voditi rivalov svojih bivših klubov, torej ker je vodil Tottenham, ne bi nikoli prevzel Arsenala.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 1]