MANCHESTER UNITED

Jadon Sancho namignil, kam se bo preselil

Tarča Manchester Uniteda Jadon Sancho je privatno potrdil, da bo okrepil Rdeče vrage, ko se poletni prestopni rok odpre.


Superzvezdnik Borussie iz Dortmunda Jadon Sancho je neuradno potrdil, da bo to poletje okrepil Manchester United. Rdeči vragi so vse bolj samozavestni, da jim bo uspelo na Old Trafford pripeljati Angleža, čigar cena bo znašala najmanj 100 milijonov funtov. Manchester United se bo za Sanchov podpis boril z Chelseajem, poleg omenjenih klubov pa bosta morebiti ponudbi poslala tudi Liverpool in Manchester City, a so vsi razen Uniteda nekoliko opustili zanimanj, kar Rdečim vragom pušča prosto pot do 20-letnika. Jadon Sancho je, po poročanju angleških medijev, svojim bližnjim naznanil vrnitev v Manchester, kjer je že bil član nogometne akademije Manchester Cityja.

Sancho je že poudaril, da se ne želi vrniti na Etihad, saj ima Manchester City na njegovih položajih preveliko konkurenco v Raheemu Sterlingu, Riyadu Mahrezu in Leroyju Saneju, sledji naj bi sicer bil na radarju Bayerna. Manchester City bo kljub vsemu, prejel 15 odstotkov odškodnine, ki jo bo prejela Borussia, kar je bil že dogovor, ko je Sancho prestopil v Nemčijo. V morebitnem prestopu na Old Trafford, bi Sancho lahko prevzel številko 7, ki jo je nazadnje nosil Alexis Sanchez, pred njim pa še nekaj zelo pomembnih nogometašev v zgodovini kluba.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]