TOTTENHAM

Mourinho bo dal Ndombeleju še zadnjo priložnost

Tanguy Ndombele je razočaral v svojem času pri Tottenhamu in Jose Mourinho je odkrito nezadovoljen, a je Francozu pripravljen dati še zadnjo priložnost.


Jose Mourinho je Tanguyu Ndombeleju postavil ultimat. Ima še eno priložnost, da se izkaže in dokaže, da je pravi material za igranje v Premier ligi. Spursov najdražji igralec v zgodovini, poleti se je za 65 milijonov funtov preselil iz Lyona, je v Angliji zabil 2 zadetka na 19 nastopih, prav tako pa je imel težave s poškodbami.

23-letni kreator je bil že dvakrat na udaru trenerja Joseja Mourinha, ki je javno kritiziral Francoza zaradi pomanjkanja prizadevnosti in fizične pripravljenosti. A kljub po mnogih grobih besedah, ki jih je Mourinho navrgel Ndombeleju, namerava ohraniti zaupanje v Francoza. Mourinho verjame, da ko se bo Ndombele ustalil v Londonu, lahko postane gonilna sila Tottenhama na sredini igrišča. S tem so Spursi nekoliko omilili namigovanja o odhodu Francoza, prav tako pa je medijem prišlo na ušesa, da bi Tottenham Ndombeleja ponudil Barceloni, skupaj z denarno odškodnino, za Brazilskega zvezdnika Philippeja Coutinha. Slednji bi bil zamenjava za Christiana Eriksena, ki je januarja zapustil klub in se preselil v Italijo k Interju.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]