OSTALE NOVICE

Oče ene od največjih legend Premier lige: “Sramujem se ga!”

Ryan Giggs je za Manchester United zbral kar 896 nastopov. Celotno klubsko kariero, v kateri je zabil 155 zadetkov in dodal še 158 asistenc, je preživel na Old Traffordu in postal ena največjih legend rdečih vragov. Ima pa priljubljeni Giggs tudi svojo drugo, manj znano in vsekakor temnejšo plat.


Ryan Giggs skupaj z očetom Dannyjem Wilsonom.  Ryan je priimek dobil po mami, ko sta se starša ločila. Vir: Daily Mirror
Ryan Giggs skupaj z očetom Dannyjem Wilsonom. Ryan je priimek dobil po mami, ko sta se starša ločila. Vir: Daily Mirror

Kar osem let je namreč “spal” z ženo svojega brata Rhodrija, zaradi česar sta se zakonca leta 2011 ločila. Vse skupaj je pripeljalo do velikega družinskega spora, veličino le-tega lepo izražajo besede Giggsovega očeta Dannyja Wilsona.

“Moral bi biti najponosenejši oče na svetu. Zelo vesel sem za vse njegove športne uspehe, a se ga sramujem. Njegovega imena ne morem niti izgovoriti.”

“Vedno je sebe postavljal pred druge, skrbi ga samo zase. Njegovo življenje se vrti okoli uživanja in velikih zaslužkov. Ko ga vidim na televiziji, jo ugasnem ali zamenjam kanal.”

“Ker je vseeno moj sin, sem vedno znova na robu solz, ko moram reči, da ga celotna družina ne spoštuje. Namesto da bi pazil na svojega mlajšega brata, mu je zaril nož v hrbet in to na najslabši možen način. Doslej se za to ni niti opravičil. Z moje strani si ne zasluži niti kančka spoštovanja.”

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB