PRESTOPNI ROK TOTTENHAM

Pocchetino: To je zame najhujše obdobje pri Tottenhamu

Do konca prestopnega roka v večini evropskih držav je le še nekaj ur. Marsikaj je še vedno neznanega, med drugim tudi usoda Tottenhamovega Christiana Eriksena, ki se ga povezuje z Real Madridom. Strateg Spursov na konec prestopne tržnice, kot sam pravi, ne more več čakati. 


Mauricio Pochettino ima na zadnji dan prestopnega roka kar nekaj skrbi, največjo pa mu zagotovo predstavlja usoda prvega kreativca igre Christiana Eriksena. Čeprav so možnost za selitev Danca majhne, 47-letni Argentinec pravi, da na konec prestopnega dogajanja ne more več čakati: “V torek bomo imeli zabavo. Ko bo konec prestopnega roka, si bomo vsi pošteno oddahnili. Upamo, da nam v Londonu uspe zadržati vse nogometaša.” Poleg Eriksena se z odhodom v zadnjih dneh povezuje tudi Victorja Wanyamo in Dannyja Rosa, medtem ko je Fernando Llorente pred časom že okrepil Napoli.

“To je zame najhujše obdobje pri Tottenhamu v zadnjih petih letih. Bil sem nekoliko zaskrbljen nad situacijo, saj vsi vemo, kaj so mediji v zadnjih dneh poročali glede Eriksenove usode. A v klubu verjamemo, da bo 27-letnik še naprej naš član. Predstavili smo mu načrte za prihodnost, s katerimi se je strinjal. Mislim, da bo tudi po današnjem dnem ostal naš nogometaš,” še napoveduje Pocchetino.

Mauricio Pochettino in Christian Eriksen. Vir: Twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB