CHAMPIONSHIP

Pregled 2. kroga Championshipa

Vse tekme drugega kroga v sezoni 2018/19 so bile na sporedu v soboto.


vir: twitter
vir: twitter

Aston Villa je prišla do nove zmage,  v 92. minuti je za tri točke poskrbel Birkir Bjarnason, četa Steva Bruca tako ostaja ena od treh ekip, ki so še 100%. Polni izkupiček ima zaenkrat še lanski prvoligaš Swansea City, ”labodi” so na Libertyju premagali Preston North End. Do pomembnih treh točk je prišel Rotherham United, varovanci Paula Warna so namreč v prvem krogu izgubili kar s 5-1, a so se več kot očitno ”pobrali” in doma premagali Ipswich Town.

Kljub vsem okrepitvam slab začetek sezone nadaljuje Stoke City, ”Pottersi” so na Britannia Stadiumu le remizirali proti Brentfordu. Klavrno sta sezono 2018/19 pričela tudi Reading in QPR, ki sta prišla še do drugega zaporednega poraza.

Prve tri točke si je v nori tekmi na Carrow Roadu priboril WBA, ”Baggiesi” so premagali Norwich s 4-3.

V poznem sobotnem terminu je bil na sporedu še derbi prvega kroga, Frank Lampard je (neuspešno) odvodil svojo prvo tekmo na Pride Parku. Leeds, ena od treh 100% ekip, je bila premočna za Derby County. Varovanci Marcela Bielse so slavili kar s 4-1 in se dvignili na drugo mesto.

Championship se vrača naslednji vikend, vmes bodo člani League One, League Two in seveda tudi Championshipa odigrali prvi krog EFL Pokala!

vir: efl.com
vir: efl.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]