CHAMPIONSHIP

Pregled dvanajstega kroga v Championshipu

S krajšo zamudo vam ponujamo pregled dvanajstega kroga v drugi ligi, kjer je trenutno prvi Newcastle United.


Krog št. dvanajst se je pričel že v petek, ko sta se pomerila Cardiff in Bristol City, ter Nottingham in Birmingham City.

Cardiff je pod vodstvom novega stratega Neila Warnocka premagal Bristol City, na petkov večer je slavil tudi Nottingham, ki je bil močnejši od Birminghama.

V soboto se je drugoligaški ples nadaljeval, Fulham je na gostovanju premagal Barnsley (2-4), do točke je prišla tudi Villa, ki jo je iz klopi vodil novi trener Steve Bruce.

Povsem rutinirano je na St. James Parku pred 53.000 navijači nove tri točke zabeležil Newcastle, ki je na vrhu lestvice.

Sledi mu Norwich, ki je na identičen način (z zmago 3-1) premagal Rotterham United. V zelo zanimivem sobotnem dogajanju smo bili tudi priča tekmi na Loftus Roadum kjer je gostoval Reading in domov odnesel eno točko.

get-in
vir: twitter.com/avfcofficia
qpr
vir: twitter.com/qprfc

Velja omeniti tudi minimalno zmago Derby Countyja  na iPro Stadiumu, kamor se je vrnil stari znanec Steve McClaren in svojo prvo tekmo v drugem mandatu na klopi ‘Ramsov’ zabeležil z zmago.

Zelo zanimiv krog se je zaključil v nedeljo, ko je bila na sporedu ena tekma, na John Smith’s Stadiumu sta se merila Huddersfield in Sheffield. Točke je domov odnesel Sheffield Wednesday, ki se nahaja na sedmem mestu tik za Bristol Cityjem in Birminghamom.

Včeraj je bilo v Championshipu odigranih že deset tekem trinajstega kroga, ki se bo zaključil danes. Poročilo o trinajstem krogu si boste lahko na naši strani prebrali že jutri.

Vsi rezultati dvanajstega kroga:

son
vir: http://www.efl.com/

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]