CHAMPIONSHIP

Pregled devetega kroga v drugi ligi

Deveti krog se je začel že v petek, ko je pri Prestonu s svojimi soigralci gostoval Will Grigg, nadaljeval in zaključil se je v soboto, ko je bilo na sporedu kar enajst tekem.


Torej, že v petek je na Deepdaleju gostoval Wigan, ki je ponovno izgubil in trenutno tiči na zadnjem mestu v ligi in se bo letos boril za preživetje, Preston pa si na drugi strani obeta še eno dokaj solidno sezono.

Drugoligaški ples se je v slogu nadaljeval v soboto, ko smo videli enajst izjemnih tekem. Iz kroga v krog Norwich City pridno nabira točke, tako je bilo tudi tokrat kar pomeni, da je četa Alexa Neila na vrhu lestvice, saj je ta vikend izgubil vodilni Huddersfield Town. Presenetljivo je doma s kar 0-4 izgubil Fulham.

Tekma kroga se je odvila na Villa Parku, kjer je gostoval Newcastle United, ki je po prvem delu tudi vodil, a so ‘Villansi’ v drugem delu izenačili in poskrbeli za delitev točk. To pomeni, da ima Aston Villa po devetih krogih vsega devet točk in je trenutno na 17. mestu.

 

villa
vir: aston villa Twitter

Na Loftus Roadu si je pomembno točko priboril Birmingham, ki je v mestih za ‘play-off’, tam poleg Newcastla in Brightona presenetljivo tiči tudi Reading. Na mestih za izpad so že omenjeni Wigan, Rotterham in tudi Derby County, ki je pred sezono napovedoval boj za naslov prvaka, sedaj pa se varovanci Pearsona nahajajo v coni za izpad.

Vsi rezultati devetega kroga:

eee
vir: www.efl.com

 Lestvica po devetih krogih:

eee1
vir: www.efl.com

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]