CHAMPIONSHIP

Pregled 25. kroga v Championshipu

Po dnevu premora za vse ekipe se je Championship nadaljeval danes, ko so bile vse tekme na sporedu ob 16.00!


Gianfranco Zola nadaljuje mizerno formo na klopi Birminghama, na štirih tekmah je njegov klub zbral vsega točko. Za novo presenečenje je v tem krogu poskrbel Blackburn, ki je danes doma premagal Newcastle United, četa Rafe Beniteza v zadnjem času ne kaže dobrih predstav, čemur priča podatek, da je na prvem mestu s tekmo manj ponovno Brighton.

cunt
Brighton ponovno na vrhu! ; vir: BHAFC Twitter

Varovanci Chrisa Hughtona so slavili na gostovanju pri Fulhamu in tako ponovno skočili na vrh lige.

Pričakovano je doma vnovič slavil Leeds United, Ellan Road je praznih rok zapustil zadnje uvrščeni Rotherham United. Na zmagovita pota se je vrnil Norwich City, ki je moral premagati Derby County, sicer bi moral klub najverjetneje zapustiti Alex Neil.

Drugo zaporedno zmago so zabeležili varovanci Iana Hollowaya, QPR je doma po zadetkih Sylle in Wzsoleka premagal Ipswich Town.

Po dolgem času je izgubila Aston Villa, od ‘Villansov’ je bil boljši Cardiff City, ki se nahaja na 19. mestu.

V vse večjih težavah Wigan, ki je brez zmage že več kot mesec dni, v decembru pa je nanizal kar pet zaporednih porazov. Bivši Premierligaš se trenutno nahaja na 23. mestu. Danes je tri točke proti Wiganu zabeležil Huddersfield Town, za katerega je Jon Gorenc-Stanković odigral celotno tekmo!

V Championshipu sledi krajši premor, naslednji vikend je namreč na sporedu FA Pokal.

Vsi rezultati: 

balaa
vir: FB EFL
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]