ARSENAL

Anketa: Katera je Wengerjeva najboljša okrepitev?

Thierry Henry, Patrick Vieira, Alexis Sanchez, Mesut Ozil…le nekatera od kopice zvenečih imen, ki jih je v več kot dvajsetih letih na klopi topničarjev v London pripeljal Arsene Wenger.


vir: www.dailymail.co.uk
vir: www.dailymail.co.uk

66-letni strateg je namreč pretekli teden praznoval že reci in piši, dvajseto obletnico odkar je sedel na klop Arsenala. Dejstvo pa je, da je v vseh teh letih sodeloval že z obilico izjemnih nogometnih mojstrov. Kateri pa je po vašem mnenju najboljši nakup Francoza?

Je to morda Thierry Henry, ki se lahko pohvali s tem, da je najboljši strelec Arsenala vseh časov. Dosegel je namreč kar 228 zadetkov. Ali je to Patrick Vieira, ki se je v London preselil iz AC Milana in je bil ena izmed prvih okrepitev Wengerja. Za “Topničarje” je vezist zbral kar 406 nastopov. Morda pa gre vaš glas na račun Čilenca Alexisa Sancheza, ki je, odkar je leta 2014 prišel iz Barcelone, v 100 nastopih zabil že 47 zadetkov?

V spodnji anketi lahko podate svoje mnenje in glasujete za vaši dve najboljši okrepitvi francoskega selektorja. Rezultati bodo čez teden dni objavljeni na naši uradni facebook strani.

vir: www.pinterest.com
vir: www.pinterest.com

[yop_poll id=”23″]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]