MANCHESTER UNITED

Mourinho: ”Nihče ni ‘kar tako’ v prvi postavi!”

Danes Manchester United čaka nova tekma, v Manchester prihaja Fenerbahce, pred tekmo pa je Mourinho opravil novinarsko konferenco, na kateri se je soočil s kar nekaj zanimivimi vprašanji.


Eden izmed novinarjev je stratega Uniteda povprašal, ali sta Pogba in Ibrahimovic v prvi postavi nedotakljiva, saj so se podobni primeri pri Mourinhu pred leti že dogajali pri ”Bluesih”. Mourinho je odreagiral dokaj mirno in enemu izmed novinarjev dejal: ”Ne, to je bilo enajst let nazaj v mojem času pri ”Bluesih”, sedaj je Premier Liga zelo, zelo drugačna.”

Bivši stratega Interja je nadaljeval: ”Nihče ni nedotakljiv, nedotakljiv je le ponos do grba in ekipni duh, ki je trenutno zelo visok. Vsak igralec na treningih trenira, tako se odloči kdo pride v začetno enajsterico in kdo ne. Gotovo nihče ni ‘kar tako’ v prvi postavi.”

vir: http://www.telegraph.co.uk/

 

Kasneje je moral Jose Mourinho odgovoriti še na vprašanje o trenutni formi Ibrahimovića, ki je že kar nekaj tekem brez zadetka. Nekdanji trener Chesleaja je odgovoril: ‘‘Zelo sem zadovoljen z Zlatanom, na treningi in tekmah je vselej občutiti njegovo prisotnost. Zame je bilo sijajno ga ponovno spoznati šest let kasneje in videti isti profesionalizem, iste ambicije ter voljo .Vedno je pripravljen igrati, zato tudi vselej igra. Menim, da je njegova prisotnost tudi spremenila garderobo na bolje, mlajši se od njega učijo veliko iz dneva v dan. To je za mlajše igralce, kot so Memphis, Rashford, Lingard, Fosu-Mensah zelo pomembno.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]