CHAMPIONSHIP

Pregled trinajstega kroga Championshipa

V drugi ligi se nadaljuje nori spored tekem, v torek in sredo smo na Otoku videli dvanajst zanimivih dvobojev.


Trinajsti krog se je otovoril v torek, ko smo v senci elitne Lige prvakov lahko uživali v kar desetih tekmah, le na eni nismo videli zadetkov (Derby County 0-0 Brentford).

Na prvem mestu je po trinajstih krogih povsem pričakovano in zasluženo Newcastle United, ki je med tednom slavil na gostovanju pri Barnsleyju. Četa Rafe Beiteza je letos zadela 27 zadetkov, od tega jih je kar 11 zadel novinec Gayle.

Kar šest zadetkov smo videli na tekmi Birmingham City – Rotherham United, domači so skozi celotno tekmo dominirali in zasluženo slavili s 4-2. 

Dominirali so tudi ‘Rangersi’, ki so doma premagali Bristol City in tako so varovanci Jimmyja Floyda Hasselbainka le točko oddaljeni od mest, ki vodijo v ‘play-off’ za Premier Ligo.

qpr
vir: qpr fb

 Zelo pestro je bilo na Madejski Stadiumu, kjer je na GOSTOVANJU prvič po 8. avgustu 2015 slavila Aston Villa, za zmago z 1-2 je v 90. minuti zadel Ayew!

Na torkov večer je izjemno kazalo Norwichu, ki je po prvem polčasu vodil že 0-2, a je Fulham rezultat v drugem delu izničil in četa Alexa Neila je tako tudi po tem krogu ostala na drugem mestu, tik za Newcastlom.

toon-army
vir: Aston Villa fb

Trinajsti krog se je zaključil v sredo, ko sta bili na sporedu dve tekmi, pomerila sta se Cardiff in Sheffield ter Preston in Huddersfield Town.

 

Cardiff je pod vodstvom novega trenerja Neila Warnocka prišel do pomembne točke proti Sheffieldu, kar pa pomeni, da se Cardiff še vedno nahaja v coni izpada.

Na drugi sredini tekmi smo videli kar štiri zadetke, Huddersfield je sezono začel na izjemen način, kar nekaj tednov je celo bil na vrhu lestvice, sedaj pa je že nekaj krogov brez zmage. Tudi tokrat ekipi Jona Gorenca Stankovica ni kazalo najbolje, saj so že v 50. minuti zaostajali za tri zadetke. Huddersfield je še enkrat zadel prek Wellsa, ki pa je le postavil končni izid tekme – 3-1.

 Vsi rezultati kroga: 

toon
vir: http://www.efl.com/
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]