CHAMPIONSHIP

Pregled 19. kroga v Championshipu

Za nami nov zanimiv in napet krog v Championshipu, kjer je kljub porazu še vedno na vrhu Newcastle United.


19. krog se je začel že v četrtek, ko je na Loftus Roadu gostoval Wolverhampton. QPR je večino tekme odigral z desetimi možmi, kar so izkoristili pri Wolverhamptonu in domov odnesli vse tri točke.

get-in
vir: www.efl.com

Nova tekma je sledila v petek, ko sta se pomerila Nottingham Forest in Newcastle United. Spremljali smo noro tekmo, že v prvem delu smo videli dve izključitvi (Shelvey, Dummett – oba Newcastle), dve enajstmetrovki (obe za Nottingham) in za nameček je vratar Newcastla Karl Darlow oba strela z bele točke obranil. Newcastle se je v nadaljevanju tekme  boril, a tudi to ni bilo dovolj, za zmago Nottinghama sta poskrbela Nicklas Bendtner ter Jamaal Jascelles (avtogol).

V soboto je bilo na sporedu deset tekem, na katerih smo videli kar 26 zadetkov.

Birmingham City, ki se bori za preboj v Premier Ligo, je tokrat visoko izgubil proti Barnsleyju (3-0), vnovič je izgubil tudi Rotherham United. Jon Gorenc Stanković je s klopi pospremil remi svoje ekipe proti Blackburnu.

Po dolgi suši je zmago zabeležil Norwich City, ki je doma razbil Brentford (5-0), na enak način je slavil tudi Fulham, ki je doma ponižal Reading. Novo zmago je zabeležil Derby County, ki igra pod vodstvom Steva McClarna izjemno in se je povzpel po lestvici na deveto mesto.

Zadnja tekma kroga je bila na sporedu pozno popoldne v soboto, ko sta se na Ellan Roadu pomerila Leeds United in Aston Villa. ”Villansi” so si po dolgem času privoščili spodrsljaj in izgubili ter tako padli na štirinajsto mesto. Na drugi strani se je Leeds United pod vodstvom Garrya Monka dvignil na četrto mesto, ki omogoča ‘play-off’ za Premier Ligo.

Vsi rezultati: 

19
vir: www.efl.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]