CHAMPIONSHIP

Pregled 3. kroga Championshipa

V torek in sredo je bil poleg kvalifikaciji za Ligo Prvakov na sporedu tudi Championship.


Večino tekem smo videli v torek, ko so Cardiff, Wolverhampton in Ipswich Town zabeležili še tretjo zaporedno zmago in so tako edini preostali s 100 % izkupičkom. Brez zmage je presenetljivo še vedno Aston Villa, ki je tokrat izgubila na gostovanju pri Readingu.

Wolverhampton je med tednom dosegel še tretjo zaporedno zmago. vir: Wolves Twitter
Wolverhampton je med tednom dosegel še tretjo zaporedno zmago. vir: Twitter

Praznih rok je ponovno ostal tudi Burton, ki je v novi sezoni (kot edina ekipa) še brez točk, svoja prva gola v dresu Middlesbrougha je med tednom prav proti Albionu vpisal 17-milijonski nakup Britt Assombalonga!

 V pravem trilerju je v Londonu do zmage nad Millwallom s 4-3 prišel Ipswich Town, pomembno zmago je doma proti Sheffield Unitedu zapisal tudi Cardiff City!

Prvi poraz sezone je kot trener Hulla ta krog doživel Leonid Slutski, ki je moral doma na KCOM Stadionu priznati premoč četi Nuna Espirita Santa, Wolverhampton je v naporni tekmi slavilz 2-3!

Dve tekmi sta bili na sporedu tudi v sredo, Norwich je doma proti ‘Rangersom’ prišel do prve zmage v novi sezoni. Zelo zanimivo je bilo tudi na drugem srečanju, na Hillsboroughu sta se brez končnega zmagovalca razšla Sunderland in Sheffield Wednesday.

Nov krog se v Championshipu se začne že jutri, pri Burtonu gostuje Birmingham City!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”52″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”280″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]