CHAMPIONSHIP

Pregled 4. kroga Championshipa

V torek in sredo smo na otoku videli deset tekem (dve sta bile, zaradi pokala odigrane že 7.8.2018: Middlesbrough 3-0 Sheffield U. / Nottingham F. 1-1 WBA)


V torek so bile na sporedu štiri tekme, do prve zmage sezone na domačem terenu je prišel Frank Lampard, Derby County je na Pride Parku brez večjih težav premagal Ipswich.

QPR je nadaljeval tam, kjer je zaključil v soboto in doma gladko izgubil proti letos neprepričljivemu Bristol Cityju, ”Rangersi” so tako zabeležili še četrti zaporedni poraz, z gol razliko 2:13 so jasno brez točk trdno na dnu lestvice.

wba
vir: EFL

Derbi kroga smo spremljali na Liberty Stadionu, kjer so gostovali varovanci Marcela Bielse. V južnem Walesu na zelo zanimivi tekmi nismo dobili zmagovalca (2-2), kar pomeni, da na vrhu tudi po četrtem krogu Leeds United.

V sredo je vnovič presenetljivo izgubil Stoke City. ”Pottersi’’ se nahajajo na katastrofalnem 22. mestu in so še brez zmage, pod vprašajem naj bi bila prihodnost trenerja Garyja Rowetta. Prvi zmagi sezone in vzpon po lestvici sta med tednom zabeležila Sheffield Wednesday in Norwich City.

Izjemen štart v sezono nadaljuje Bolton, ki je trenutno na izjemnem 3. mestu. ‘’Trotters’’ so na domačem Reebok Stadiumu premagali Birmingham, ”Bluesi” tako ostajajo brez zmage.

Peti krog se prične že v petek, na severu se bosta srečala visokoleteča Middlesbrough in WBA!

west ham irons
vir: EFL

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]