CHAMPIONSHIP

Pregled 4. kroga Championshipa

Tekme v drugi angleški ligi si sledijo v silovitem tempu. Tako se je včeraj zaključil že četrti odigran krog, ki nam je znova ponudil veliko zanimivih srečanj.


vir: twitter
vir: twitter

Pregled kola začenjamo pri vrhu lestvice. S polnim izkupičkom 12 točk se lahko pohvalita le še Cardiff City, ki je v derbiju kroga ugnal Wolverhampton, in pa Ipswich Town. “The Blues” so doma zanesljivo, z 2:0, ugnali zadnjeuvrščeni Brentford.

Tik za vodilnima moštvoma se nahajata prej omenjeni Wolverhampton in Nottingham Forrest, ki je premagal lanskega premierligaša Middlesbrough.

Dogajanje na dnu lestvice pa ni nič manj zanimivo, kot tisto na vrhu. Zadnja ekipa Brentford ima kot edina le eno točko, eno več pa imata Milwall in Bolton. Brez zmage, s tremi točkami, pa se na 19. mestu nahaja londonski Fulham.

Pred sezono se je veliko govorilo o Aston Villi, ki je zopet poskrbela za odmevne okrepitve in obljubljala boj za naslov, a na začetku sezone spet razočarala. Po treh odigranih tekmah so imeli levi na računu le eno samo točko, sobota pa je igralcem in navijačem končno prinesla nekaj razlogov za dobro voljo. Villa je namreč doma s 4:2 ugnala Norwich City.

5.krog se bo z dvema tekmama pričel v petek, ostalih deset pa jih sledi v soboto, 26. 8. Vabljeni k spremljanju dogajanja v Championshipu na naši spletni strani še naprej.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”53″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”280″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB