PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 27. 1.

Aymeric Laporte tik pred prestopom na Otok. Dosje Pierra Emericka Aubameyanga po vsej drami še vedno ni zaključen. Antonio Conte si želi napadalca …


GOVORICE

Kot poroča Sky Italy, je Aymeric Laporte tik pred prestopom v Manchester City. Obetavni Francoz naj bi v torek prestajal zdravniške preglede, nato pa z meščani podpisal 5-letno pogodba. 23-letni član Athletica iz Bilbaa velja za igralca, ki po načinu igre zelo ustreza nogometni filozofiji Pepa Guardiole. Je tehnično zelo dobro podkovan, krasi pa ga tudi zavidanja vreden pregled nad igro. 

Vir: Twitter
Vir: Twitter

V zadnjih dneh se je zdelo, da s prestopom Aubameyanga v Arsenal ne bo nič, a je govorice danes znova podkuril športni direktor Borussie iz Dortmuna Michael Zorc: “Aubameyanga smo pripravljeni prodati, a le pod zastavljenimi pogoji. Takšne ponudbe zaenkrat še nismo prejeli.” Govora je predvsem o odškodnini, saj so topničarji zaenkrat ponudili £50m, pri rumeni podmornici pa zahtevajo še 10 milijonov funtov več. 

Chelsea je pripravljen odšteti 30 milijonov evrov za napadalca Rome Edina Džeka. Po poročanju različnih medijev, sta se kluba že dogovorila za prestop, čaka pa se le še na dogovor med bosanskim napadalcem in klubom iz Londona. Džeko naj bi si želel standardno plačo 90 tisočih tedenskih funtov in pogodbo do leta 2021. 

Vir: ESPN
Vir: ESPN
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB