PRESTOPNI ROK

Pregled dogajanja na nogometni tržnici, 6.1.

Prestop Coutinha je le še vprašanje časa. Ali bo Mahrez zapustil prvake izpred dveh sezon? Chelsea pa se bo moral za Vidala obrisati pod nosom. 


URADNO

Desni bočni branlec Swansea Cityja Tyler Reid se do konca sezone seli na posojo v nižjeligaša Newport County. 

GOVORICE 

Guillem Balague, morda celo najbolje obveščeni novinar o trenutnem stanju morebitnega prestopa Philippa Coutinha,  je na Twitterju zapisal: “Prestop Coutinha je le še vprašanje časa. Brazilec ni odpotoval s preostankom ekipe na priprave v Dubaj, da bi lahko karseda hitro podpisal z Barcelono. Odškodnina zanj bo znašala blizu 160 milijonov evrov.” 

Vir: Twitter
Vir: Twitter

Bo zamenjava za Coutinha na Anfield prispela še v tem prestopnem roku? V zadnjih dneh se je najbolj omenjalo Thomaja Lemarja in Leona Goretzko, kot vse kaže pa je v igro za prestop v Liverpool vstopil še vezist Leicestra Riyad Mahrez. Novico je danes v svet sporočil novinar francoskega L’Equipa Bilel Ghazi, ki je pravilno napovedal že Mahrezov prestop iz Le Havra k lisicam. 

Chelsea se to zimo povezuje s kar nekaj znanimi imeni, eno od teh je tudi Arturo Vidal. Vsa namigovanja pa je danes razblinil Bayern Munchen, ki je na svojem Twitterju zapisal, da odlični Čilenec v tem prestopnem roku ni na prodaj. Še ena tarča londonskih modrih je Juventusov Alex Sandro, za katerega so pri stari dami dejali, da mu prestopa drugam ne bodo zavirali, a zaenkrat zanj še niso prejeli konkretnih ponudb. 

Arturo Vidal vsaj še pol sezone ostaja na Allianz Areni. Vir: ESPN
Arturo Vidal vsaj še pol sezone ostaja na Allianz Areni. Vir: ESPN

Odpisani Joe Hart je bil lani posojen v Torino, letos pa je pri West Hamu izgubil mesto prvega vratarja. Zdaj si želi prestopa drugam, v upanju, da bo na prihajajočem SP-ju v Rusiji še vedno prvi vratar angleške izbrane vrste. Zanj naj bi se ogreli pri Newcastlu. 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB