OSTALE NOVICE

Saga Gomez-Sterling zaključena

Novembra je Raheem Sterling napadel Joa Gomeza med reprezentančnim premorom.


Angleška nogometna zveza FA je vprašala Gomeza, če želi prijaviti Raheema Sterlinga policiji. Napad se je zgodil v kantini angleške reprezentance v St. George Parku novembra. Gomez jo je odnesel s prasko pod desnim očesom. Neljubi dogodek se je zgodil dan po zmagi Liverpoola nad Manchester Cityjem s 3:1.

FA je zadevo vzela zelo resno in kot omenjeno Gomeza vprašala, če bo napad prijavil policiji, a je mladi branilec Liverpoola takoj zavrnil to možnost. S Sterlingom sta zakopala sekiro v nekaj urah po incidentu, ko se je zvezdnik Cityja opravičil. Gomez je opravičilo sprejel in selektorja prosil, naj ne izključi Sterlinga iz izbrane vrste. Gareth Southgate je Sterlinga, kljub prošnji Gomeza, pustil na tribuni, Gomez pa je v igro na tekmi proti Črni Gori vstopil v drugem polčasu in požel nekah žvižgov manjše skupine angleških navijačev.

Incident je bil kot kaže kmalu preteklost, vendar so angleški mediji zadevo razpotegnili in napihnili do te mere, da je FA šele sedaj obravnavala zadevo z policijo, ki pa seveda ni bila potrebna, saj sta nogometaša že takrat sklenila premirje.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]