MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Fernandes jezen na Sporting Lisbono

Manchestrova prizadevanja za nakup Bruna Fernandesa so se zavlekla, saj se kluba ne moreta dogovoriti o višini odškodnine.


V začetku je bila zahtevana cena Sportinga za Portugalca 70 milijonov evrov (60 milijonov funtov), ki pa je sedaj narasla na 80 milijonov evrov (68 milijonov funtov). Te cene United ne želi plačati, tako da se pogajanja nadaljujejo. Rdeči vragi razmišljajo tudi o drugih alternativah, če nakum pade v vodo. Fernandes je še vedno prioriteta na seznamu želja Oleja Solskjaerja.

Fernandes je besen na svoj klub, ki mu otežuje prestop v tako željeno Premier ligo. Poročali so že, da so pri Sportingu dejali, da bodo prestop speljali po petkovi tekmi proti Benfici, katero je Sporting doma izgubil z 0:2. Kakorkoli se situacija izide bo Sporting bajno zaslužil, precej več kot bi poleti, ko je za vezista Tottenham ponujal 45 milijonov evrov. Manchester United je Sportingu povedal, da do prestopa ne bo prišlo če ne spustijo cene.

Ole Gunnar Solskjaer in njegov pomočnik Mike Phelan sta si petega januarja ogledala Fernandesa na tekmi proti Portu in bila navdušena. Jutri pa ju čaka že večni derbi z Liverpoolom.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]