OSTALI KLUBI

Se po Kanteju od Leicester Cityja poslavlja tudi Riyad Mahrez?

vir: www.foxsports.com.au
vir: www.foxsports.com.au

Najboljši igralec lanske sezone, ki je samo v Premier League zabeležil neverjetnih 17 zadetkov in 10 asistenc, naj bi imel na mizi dve zelo konkretni ponudbi za menjavo okolja. Obe prihajata iz Londona, ena s strani Arsenala, druga s strani Chelseaja, ki je v tem prestopnem roku lisicam že “izmaknil” N’gola Kanteja.


Najbolj vroče teme v mestu ta hip se je v intervjuju na pripravah čez lužo dotaknil tudi tvorec lanske, za Leicester sanjske sezone Claudio Ranieri: “Mahreza sta ponudbi vsekakor malce zmedli. Zaenkrat ne morem 100% trditi, kako se bo vse skupaj izpletlo. Riyadu sem že predstavil načrte za novo sezono in mu povedal, da bi bilo zanj najbolje ostati v Leicesterju, a ga, če si bo sam zaželel selitve, pri tem ne bomo ovirali. Seveda pa si vsi želimo, da bi ostal med nami.”

Morda bo na Mahrezovo odločitev znala vplivati tudi poteza Jamieja Vardyja, ki je pred letošnjim EUROM odločno zavrnil prav Arsenal in s podpisom nove dolgoročne pogodbe pokazal, da z lisicami noče ostati le “one season wonder”, kot temu radi rečejo Angleži.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB