OSTALE NOVICE

Southgate upa na povratek napadalnega para

Selektor Anglije Gareth Southgate upa, da se bosta po poškodbi do Evropskega prvenstva vrnila napadalca Harry Kane in Marcus Rashford.


Napadalec Tottenhama Harry Kane je z nogometnih igrišč odsoten že vse od prvega januarja, ko si je na tekmi proti Southamptonu poškodoval zadnjo stegensko mišico, Marcus Rashford pa si je proti Wolverhamptonu sredi januarja po le 16 minutah po vstopu v igro zaprosil za menjavo saj je začutil močne bolečine v hrbtu. Southgate bi v primeru odsotnosti omenjenih napadalcev v reprezentanco vpoklical tudi Jamieja Vardyja, ki je sicer že končal reprezentančno pot, a bi se morda na prošnjo selektorja vrnil. Poleg Vardyja ima sicer Southgate možnost vpoklicati tudi Dannyja Ingsa ali Dominica Calvert-Lewina, ki blestita za svoja kluba v letošnji sezoni.

>>Če bo šlo vse po planu bosta tako Kane kot tudi Rashford na voljo za EURO. Sicer nevem zakaj bi odpovedal katerega igralca, zato Vardy, Ings in Calver-Lewin seveda ostajajo v igri za nastop na prvenstvu. Sem realističen. Menim, da bosta Harry in Marcus naredila vse, da bosta na voljo za Evropsko prvenstvo, pa čeprav sta utrpela hudi poškodbi. Prioriteta je, da se čimprej vrneta na igrišče za svoja kluba,<< je optimističen Gareth Southgate.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]