LIVERPOOL

Sturridge hvali Kloppove intenzivne treninge v predsezoni

Liverpoolov napadalec Daniel Sturridge priznava, da letos preživlja najbolj intenzivno predsezono v svoji nogometni karieri.
26-letni napadalec, ki je v pretekli premierligaški sezoni izpustil kar veliko tekem zaradi poškodb, se je prejšnji teden pridružil ekipi Liverpoola na pripravah v ZDA. Daniel je imel namreč malce daljši premor, zaradi evropskega prvenstva, na katerem je zastopal angleško reprezentanco.


Daniel-Sturridge-338537
vir: www.dailystar.co.uk

“Bilo je veliko veliko trdega dela, kot je tek, taktika in še marsikaj drugega. Počutim se zelo svežega. Priprave pred začetkom sezone so pomembne, ker tam daš zares vse od sebe oziroma garaš do limitov. To je zagotovo najbolj intenzivna predsezona, ki sem jo doživel v karieri,” je za angleške medije dejal Sturridge.

Angleški reprezentančni napadalec je bil preteklo sezono tarča mnogih kritik, češ da je kar naprej poškodovan, a Daniel trdi, da se na negativne kritike okoli njegovih poškodb ne zmeni, dejal je: “Nisem nekdo, ki gleda, kaj ljudje pravijo. Osredotočen sem na to, da delam kar je najboljše za moje telo. Tukaj se gre predvsem za to, da si uspešen, da si zmagovalec. Zastaviti si moraš cilje, katere poskušaš premagati.”

Pred novo sezono pa je Sturridge napovedal: “Mogoče je, da bomo imeli odlično sezono, zakaj pa ne? Vsakdo mora dati vse od sebe in narediti tisto, kar se od njega pričakuje. Če vsak naredi svoje delo, bomo uspešni. Veselim se nove sezone in mislim, da nam bodo nove okrepitve še kako pomagale doseči željen cilj. Želimo si namreč biti uspešni in osvajati lovorike. To je nekaj, kar pri Liverpoolu do sedaj še nisem okusil.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]