LIVERPOOL

Suarez ne zapira vrat za vrnitev na Anfield

Luis Suarez je soigralcu iz Urugvajske reprezentance priznal, da bi se z veseljem vrnil v Liverpool, a vseeno upa na novo pogodbo z Barcelono.


Zvezdnik Barcelone Luis Suarez je namignil, da bi se lahko vrnil k enemu izmed bivših klubov, ko mu leta 2021 poteče pogodba z Katalonci. 33-letni Urugvajec je bil v zadnjem desetletju eden najboljših napadalcev na svetu, kar priča tudi 191 zadetkov in 108 asistenc na 270 nastopih za Barcelono. Pred tem pa je Suarez tresel mreže v Premier ligi pri Liverpoolu, kjer je v sezoni 2013/14 osvojil naziv najboljšega strelca lige in Redsom pomagal do drzgega mesta.

Suarez je vseeno poudaril, da si želi ostati pri Barceloni še po izteku trenutne pogodbe, a njegov bivši soigralec Sebastian Abreu verjame, da ga bo zvabil nazaj v domovino. Sebastian Abreu je trenutno trener/igralec pri urugvajskem klubu Boston River, kamor želi zvabiti tudi Suareza, a bolje verjetno je, da bo Suarez ostal pri Barceloni ali odšel v ameriško ligo MLS. Njegova pogodba z Barcelono se avtomatsko podaljša, če bo odigral vsaj 60 odstotkov vseh tekem. Prestop Suareza nazaj na Anfield, je trenutno zelo malo verjetna situacija, a Urugvajec bi ji bil precej naklonjen, če ne bo ostal pri Barceloni. Vprašanje pa je ali je sploh prostor v ekipi aktualnih evropskih klubskih prvakov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 2]