MANCHESTER UNITED

Prihodnost Ighala na Old Traffordu še ni znana

Manchester United še vedno ni ponudil odkupa pogodbe Odionu Ighalu, ki je tenutno na Old Trafford posojen s Kitajske, a že naredil vtis na Odl Traffordu.


Posoja Odiona Ighala iz Shanghai Shenhue poteče konec meseca maja, a Manchester United lahko odkupi njegovo pogodbo, a zaradi prekinitve sezone ta odličitev še visi v zraku. Nigerijec je navdušil v prvih mesecih na Old Traffordu, saj je za Rdeče vrage na treh tekmah, ki jih je začel od prve minute, zabil štiri zadetke. Napadalec bi bil na voljo že za 15 milijonov funtov, a bi se moral zadovoljiti z nižjo plačo, s čimer se je že strinjal. Rdeči vragi vsekakor ne morajo izenačiti tedenske plače v višini 300 tisoč funtov na teden, ki jo Ighalo prejema na Kitajskem. Pred kratkim pa so mu ponudili še podaljšanje pogodbe in plačo v višini kar 400 tisoč funtov na teden.

A Ighalo je izpolnil svoje sanje s prestopom v Manchester United in tam namerava ostati, čeprav govora o odkupu pogodbe z vodilnimi možmi Rdečih vragov še ni bilo. Trenutno trener Ole Gunnar Solskjaer razmišlja o Erlingu Haalandu, ki je na vrhu seznama napadalcev za novo sezono. Na tem seznamu najdemo še Mousso Dembeleja in Tima Wernerja, medtem ko še vedno obstaja možnost, da se na Old Trafford preseli Harry Kane. A Ighalo je precej cenejša opcija, saj Manchester United cilja že na prestope Jadona Sancha, Jacka Grealisha in Jamesa Maddisona.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]