PREMIER LEAGUE

Trojica iz TOP 6 lovi zmage

Nocoj nas čakajo trije obračuni. Leicester pričakuje West Ham, Tottenham gosti Norwich City in Burnley potuje na Old Trafford.


Leicester danes čaka obračun proti West Ham Unitedu, proti kateremu so konec decembra že zmagali z 1:2. Lisice iščejo zmago po dveh zaporednih porazih, zmaga bo danes nujna če želijo ostati v stiku s Manchester Cityjem in borbo za drugo mesto. West Ham bi v primeru zmage skočil na 15. mesto in se malenkost oddaljil od mest, ki vodijo v nižji rang tekmovanja.

Tottenham v Premier ligi ni zmagal že od tako imenovanega Boxing Daya, ko so premagali Brighton z 2:1, nato pa nanizali dva poraza in dva remija. Danes proti Norwich Cityju se jim ponuja odlična priložnost, da se vrnejo na pota zmagoslavja, saj Norwich kljub dobri predstavi proti Bournemouthu v prejšnem krogu, ne bi smel biti prevelika ovira za četo Joseja Mourinha.

Manchester United po težkem porazu proti Liverpoolu v nedeljo, tokrat gostijo Burnley, ki sicer zaseda 14. mesto, a je v zadnjem krogu presenetil Leicester City. Rdeči vragi so sicer že devet tekem zapored neporaženi na Old Traffordu in danes bodo zagotovo želeli podaljšati ta niz.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]