MANCHESTER UNITED

United pripravlja nove pogodbe za štiri igralce

Manchester United si v kratkem želi pogodbe podaljšati Greenwoodu, Gomesu, Lingardu in tudi Pogbaju, ki si je v poletju želel zapustiti Old Trafford.


Trenutno so za vodstvo kluba te štiri obnovitve pogodb prioritete. Za prve tri omenjene igralce naj Manchester United ne bi imel pretiranih težav, saj si tako Gomes kot Greenwood in Lingard želijo ostati v Manchestru.

vir: Twitter

Problem nastane pri prvemu zvezdniku ”rdečih vragov”, Svetovni prvak Paul Pogba si je namreč v poletnem prestopnem roku skupaj s svojim agentom Minom Raiolo prizadeval prestopa v Real Madrid. Občasni kapetan Uniteda je tudi javno izjavil, da bi si želel novega iziva. V poletju bivšemu članu Juventusa Old Trafforda jasno ni uspelo zapustiti. Ed Woodward naj bi s svojimi sodelavci že v naslednjih tednih pričel pogovore z agentom Minom Raiolo.

vir: Twitter Paul Pogba si je poleti želel zapustiti Manchester United

Nekateri otoški mediji poročajo, da Paul Pogba in Raiola ne izključujeta podpisa nove dolgoročne pogodbe, s katero (v primeru, da jo podpiše) bi 26-letnik postal najbolje plačani igralec v Premier ligi.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]