MANCHESTER UNITED

VIDEO: Zbogom Otamendi

Včeraj zvečer so bile na Otoku vse oči uperjene na veliki Manchestrski derbi. »Meščani« so doma, na Etihad stadionu gostili bližnjega tekmeca oziroma kar velike rivale »Rdeče vrage«. Derbi, ki na koncu ni postregel z nobenim zadetkom, pa je vseeno imel kar nekaj zanimivih prizorov.


Najverjetneje je kar najbolj izstopal rdeči karton belgijskega vezista Marouana Fellainija. Slednji je najprej, v 83. minuti, storil prekršek za rumeni karton. Tik za tem, ko so nogometaši sinjemodrih izvedli prosti strel, pa je 29-letnik ponovno podrl Aguera. A pozor, to še ni bilo vse, sledil je namreč prizor, ko je vezist Uniteda »treščnil« v glavo napadalca Cityja. Fellaini je bil nemudoma deležen rdečega kartona in posledično poslan  z igrišča. Res je, da je svoje dodal tudi Aguero, ki je nenazadnje po mnenju nekaterih izsilil ta prekršek. Ali je bila kazen Fellainija upravičena ali ne, prisodite sami.

Za potezo, ki je zagotovo lepše narave in je s strani gledalcev požela tudi velik ovacij, pa je poskrbel mladenič v vrstah »Rdečih vragov« Marcus Rashford. Slednji je v 24. minuti argentinskega branilca svetlomodrih Otamendija dobesedno osmešil. Poteza, ki jo lahko vidite v spodnjem posnetku, je na priljubljenem socialnem omrežju Twitter požela veliko odzivov. Novinar Stuaer Brenner je zapisal: »Rashford je lansko sezono upokojil Demichelisa, nocoj pa se trudi, da bi to storil še drugemu Argentincu.« Svoje pa je dodal tudi napadalčev soigralec Juan Mata: »Rashford je poslal Otamendija pobirati Messijeve davke, oh gospod!«.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]