LIVERPOOL

Xavi: ”Coutinho je trenutno najboljši vezist v Evropi!”

Xavi je pred nekaj dnevi opravil krajši intervju za Goal.com, v katerem je pohvalil zadnje čase res izjemnega Coutinha.


xavi
vir:Pinterest

24-letnika so v otoških mediji pred časom tudi povezovali s prestopom v Barcelono, kjer naj bi si bivšega člana Interja želeli videti že ob koncu te sezone.
Nekaj sijajnih besed je Coutinhu namenil tudi eden izmed največjih in najboljših vezistov vseh časov Xavi, ki je za Goal.com dejal: ”Sam sem vedel, da Coutinho ‘skriva’ nekaj posebnega in to je dokazal pod vodstvom Jurgena Kloppa. Vedno je kazal kvaliteto, vendar sedaj le to iz tedna v teden kaže bolj konstantno kot v preteklih sezonah. To so sijajne novice za Liverpool, ki potrebuje, če želi naslov, igralce, ki so konstanti.”

Legenda Barcelone ter reprezentance Španije je nadaljevala: ”Igra pod vodstvom enega izmed najbolj inteligentnih trenerjev v Evropi. Klopp ima izkušnje na visokem nivoju, menim, da je Liverpool trenutno pravi klub za Coutinha. Če bo nadaljeval s takšnimi predstavami, se ga bo gotovo hitro povezovalo z različnimi prestopi v Barcelono, Real Madrid ali drugod po Evropi, kar lahko spravi igralca pod pritisk. Menim, da na svetu ni veliko igralcev, ki lahko spremenijo oziroma izboljšajo igro Barcelone in zdi se mi, da se bi Coutinho prilagajal stilu igre Barce. Trenutno je Coutinho zame najboljši vezist v Evropi.”

get-in
vir: Pinterest
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]