CHELSEA LIVERPOOL OSTALI KLUBI

Se je Koeman s to izjavo zameril navijačem Evertona?

Strateg Evertona Ronald Koeman je prepričan, da ima njihov največji rival ognjeno moč v boju za naslov prvaka angleške Premier lige. Se je 53-letni nizozemski strokovnjak s to izjavo nekoliko zameril ljubljencem Evertona?


vir: This Is Anfield
vir: This Is Anfield

Naj se na kratko dotaknemo rdečega moštva iz mesta Beatlov. “Redsi” so v letošnji premierligaški sezoni izgubili le enkrat. Svojo pravo moč oziroma formo, ki jih krasi letos so zagotovo pokazali tudi na zadnji tekmi, ko so s kar 6:1 premagali vselej zahtevno moštvo Watforda. Visoka zmaga pa ni pomenila nič drugega kot skok na vrh prvenstvene lestvice, kar se je pripetilo prvič po maju leta 2014. Moštvo nemškega strokovnjaka Jurgena Kloppa je do tega trenutka v Premir ligi doseglo največ zadetkov. Na enajstih tekmah, kolikor jih je že bilo odigranih, so mrežo nasprotnika zatresli kar tridesetkrat. Koeman verjame, da prav ta izrazita moč v napadu Liverpoola lahko vodi do naslova prvakov.

Poglejmo si, kaj je strateg “Karamel” povedal za ESPN: “Še vedno je prezgodaj napovedovati, kdo je glavni kandidat za osvojitev Premier lige, ampak sam sem zares zelo navdušen nad Liverpoolom. Mogoče takšne izjave niste pričakovali od trenerja Evertona, vendar oni igrajo zares dober nogomet in si zaslužijo biti na vrhu. Imajo zadane cilje in prav to je tisto, kar potrebujejo vse uspešne ekipe. Imajo zelo lepo priložnost za slavje, vendar niso pa edini kandidati za osvojitev naslova.”

Koeman se je namreč za konec dotaknil tudi Bluesov: “Vsi vemo kaj se je zgodilo v Londonu pri Chelseaju, ko smo izgubili s 5:0. Prikazali so izjemno dobro predstavo, bilo je zelo težko za nas. Oni prav tako lahko osvojijo naslov.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]