OSTALE NOVICE

Znana trener in igralec meseca!

Danes je postalo jasno, komu sta pripadli nagradi za igralca in trenerja meseca avgusta, v katerem smo v Premier League videli tri odigrane kroge.

Hull City je sezono začel povsem brez okrepitev in le s 13. ‘fit’ igralci (brez U21), na prvi dan pa je presenetljivo premagal prvake (Leicester City). V drugem krogu so ‘Tigersi’ zabeležili novo zmago. V gosteh so  prepričljivo premagali Swansea City (0-2), v tretjem krogu pa so skoraj odščipnili točko četi Joseja Mourinha, a je v 93. minuti za zmago Manchester Uniteda poskrbel Marcus Rashford.


vir: www.premierleague.com
vir: www.premierleague.com

Za vse te sijajne rezultate Hull Cityja je seveda zelo zaslužen manager Mike Phelean, ki je bil danes imenovan za trenerja meseca avgusta.  Bivši pomočnik legendarnega Sira Alexa Fergusona je ob prejemu nagrade dejal: ”Zame je to velika stvar, rad bi se zahvalil sodelavcem ter igralcem, ki so celotni mesec garali!”Mike Phelan je v nagradi za trenerja meseca premagal Guardiolo, Mourinha ter trenerja ”Bluesov” Conteja.

No, druga nagrada pa je le ”romala” v Manchester, saj je bil za igralca meseca imenovan Raheem Sterling!

Lani ni bilo ravno njegovo leto, se pa v tej sezoni Sterling pod vodstvom Guardiole očitno znova prebuja, čemur pričajo tudi podatki, da je v treh krogih zadel dvakrat ter po enkrat asistiral in priboril strel iz bele točke za svojo ekipo. Tudi Raheen je podal izjavo ob podelitvi nagrade: ”Zelo sem vesel, da sem prejel to nagrado. Je dokaz trdega dela celotne ekipe v tem mesecu, ko smo v Premier Ligi zabeležili kar tri zmage! Upam, da bom tako tudi nadaljeval že v soboto na derbiju!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]