CHAMPIONSHIP

Pregled 10. kroga Championshipa

Tokratni krog se je začel že v torek, ko je bilo na sporedu kar deset tekem. Največ golov je padlo na tekmi med Ipswich Townom in Sunderlandom, ki se je končala s hokejskim izidom 5:2. Sunderland, ki je že pet krogov brez zmage, še vedno nadaljuje s slabo formo in zaseda predzadnje mesto razpredelnice, Ipswich pa se je s to zmago zavihtel na šesto mesto, ki še kot zadnje vodi v končnico. Najvišjo zmago je zabeležila Aston Villa, ki je s kar 0:4 pometla z Burton Albionom.


Derbi kroga, ki sta ga odigrala Cardiff City in Leeds United, pa je prinesel spremembo na vrhu. Valižani so v prejšnjem krogu zasedali drugo mesto, po zmagi s 3:1 pa so zasedli sam vrh razpredelnice, Leeds pa je padel na tretje.

Zadnjeuvrščeni Bolton Wanderers, ki v zadnjem času beleži same poraze, je tokrat klonil proti Bristol Cityju.

Middlesbrough, ki je v lanski sezoni igral med elito, in v zadnjem času ne najde prave konstantne forme, je tokrat izgubil proti Norwich Cityju ter tako zaseda deveto mesto in za tri točke zaostaja za željenim šestim.

Preostali dve tekmi sta bili odigrani v sredo. Birmingham je na domačem stadionu z minimalno zmago premagal Sheffield Wednesday, ki je po porazu na lokalnem derbiju proti Sheffield Unitedu utrpel še drugi zaporedni poraz. Sheffield United je na drugi tekmi tega dne z rezultatom 2:0 odpravil Wolverhampton in tako zasedel drugo mesto na razpredelnici.

Naslednji krog Championshipa se začenja danes, ko se bosta ob 20:45 pomerila londonska tekmeca QPR in Fulham.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”64″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”380″ thumbnail_height=”240″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]