ARSENAL CHELSEA

Achraf Hakimi na poti v Premier ligo

Arsenal in Chelsea sta med tistimi, ki se zanimata za branilca Achrafa Hakimija, ki je namignil, da bo poleti zapustil Real Madrid in se napotil v Anglijo.


Tarča Arsenala in Chelseaja, Achraf Hakimi, je svoje snubce podražil z namigovanjem, da bo poleti najbrž zapustil Real Madrid in se preselil v Premier ligo. Maroški desni bočni branilec je zadnji dve sezoni preživel na posoji pri dortmundski Borussii, kjer je na 65 nastopih zabil 10 zadetkov. V Nemčiji se je razvil v enega najboljših mladih branilcev na svetu ter privabil zanimanje velikanov angleškega nogometa, kot sta Arsenal in Chelsea. Poleg omenjenih pa so zanimanje zanj potrdili tudi pri Bayernu, Juventusu, Tottenhamu in Paris Saint-Germainu.

Hakimi ima sicer z Real Madridom še dve leti veljavno pogodbo in se bo po koncu posoje vrnil na Santiago Bernabeu, a ni še nujno, da bo ostal dlje, kot pa do konca avgusta, ko se zaključi poletni prestopni rok (konec prestopnega roka se lahko zaradi pandemije koronavirusa še prestavi na kasnejše datume). Hakimi še ni bil v kontaktu z Galaktiki glede svojega položaja na Santiagu Bernabeu, sicer pa bi Maročan lahko ostal pri Borussii dlje, kot pa do konca junija, saj bi lahko FIFA vsem posojenim podaljšala pravico nastopa za trenutne klube do zaključka tekmovanj.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 5]