ARSENAL

Arsenal na listo želja dodal napadalca

Napadalec Wolverhamptona Diogo Jota se je znašel na radarju Topničarjev, ki načrtujejo prenovo ekipe za naslednjo sezono.


Diogo Jota je eden zvezdnikov ekipe Wolverhamptona v tej sezoni, saj je z izjemno formo prispeval že 15 zadetkov v vseh tekmovanjih in igra na levi ali desni strani osrednjega napadalca Raula Jimeneza, s katerim odlično sodelujeta. Arsenal išče napadalce, ki se znajdejo na katerem koli položaju v napadu in Jota popolnoma ustreza opisu. Njegova hitrost, držanje žoge, vizija ter izivanje branilcev so le ene izmed značilnosti Portugalca, zaradi katerih je letos pomemben člen ekipe Nuna Espirita Santa.

Jota je zabil dva zaporedna hat-tricka v Ligi Europa proti Besiktasu in nato še proti Espanyolu, prav tako pa je v četrtek ogromno doprinesel remiju proti Olympiakosu v osmini finala Lige Europa. V primeru njegove prodaje bo del odškodnine šel v blagajno Atletica Madrida, Portugalčevega bivšega kluba, zato se bodo Volkovi želeli izpogajati za čim višjo odškodnino. Poleg Dioga Jote pričakujejo, da bodo večji klubi odnesli tudi igralce kot so Ruben Neves, Adama Traore in Raul Jimenez, ki, tako kot Jota, naravnost blestijo pri Wolverhamptonu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]