CHELSEA

Chelsea izključno nakupuje mlade igralce

Chelsea se močno zanima za talentiranega Angela Gomesa, ki mu poleti poteče pogodba z Manchester Unitedom.


Organizator igre Angel Gomes je član Manchester Uniteda že od leta 2006, ko je prvič naredil svoje nogometne korake. Z leti je prestal Unitedovo akademijo in leta 2017 prvič zaigral za prvo ekipo Rdečih vragov. Istega leta je z izbrano vrsto Anglije do 17 let osvojil Svetovno prvenstvo, trenutno pa je 19-letnik član reprezentance Anglije do 20 let.

Pogodba z Manchester Unitedom mu poteče poleti in Rdeči vragi so mu ponudili podaljšanje z tedensko plačo v višini 25 tisoč funtov na teden, a Gomesovi predstavniki niso navdušeni z ponujenim, prav tako pa jih skrbi njegova minutaža. Frank Lampard bi mu pri Chelseaju zagotovo ponudil več priložnosti kot pa Ole Gunnar Solskjaer. !9-letnik je za United odigral le 6 tekem, medtem ko so jih njegovi kolegi iz akademije Mason Greenwood, Tahiti Chong in Brandon Williams občutneje več.

Pri Unitedu menijo, da je Gomesov napredek počasnejši in bo zato kot Jesse Lingard, kasneje prodrl v prvo ekipo Rdečih vragov. A Gomes je nepotrpežliv z obljubami Uniteda in bo morebiti sprejel snubitev Chelseaja in se poleti kot prost igralec preselil na Stamford Bridge, kjer mu Frank Lampard lahko ponudi redno mesto v prvi ekipi, saj ga namerava na sredini igrišča povezati z 18-letnim Billyjem Gilmourjem.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]