ARSENAL

Arsenal prevzel pobudo za Williana

Arsenal je prevzel pobudo in postal glavni favorit v boju za podpis Williana, ki bo poleti postal prosti igralec, saj s Chelseajem ne bo podaljšal pogodbe.


Brazilcu poleti poteče pogodba s Chelseajem, kjer nastopa že od leta 2013, pogajanja o novi pogodbi pa so se zaključila že prejšni mesec, ko je postalo jasno, da bo Willian zapustil Stamford Bridge. Sicer bi ga Londončani v hipu obdržali, a si Willian želi daljše pogodbe, kot pa 12 mesečno podaljšanje, ki so mu ga ponudili pri Chelseaju. Willian se je z družino v Londonu odlično ustalil in je tam srečen, angleško prestolnico je celo označil za svoj drugi dom.

To je prav tako Arsenalu dalo krila, ki bodo v letošnjem prestopnem roku iskali rešitve po večini kar pri prostih igralcih, saj je njihov proračun za prestope precej skop. Zadnji udarec pa jim je zadala pandemija koronavirusa, ki bo utegnila konkretno vplivati na ekonomijo in gospodarstvo ter posledično na finančno stanje klubov. Willian je bil že zelo blizu Liverpoola, prav tako ga spremljajo pri dortmundski Borussii in Paris Saint-Germainu, a Willianovi predstavniki verjamejo, da imajo Topničarji trenutno največ možnosti za podpis predpogodbe z krilnim napadalcem. Pri Arsenalu že igra Willianov dober prijatelj David Luiz, s katerim sta si slačilnico delila tudi pri Chelseaju.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]