OSTALI KLUBI

Bo Berahino še igral za WBA?

Vir: Sky Sports
Vir: Sky Sports

Prihodnost Saida Berahina je v West Bromwich Albionu še vedno pod velikim vprašajem, saj je omenjeni nogometaš včeraj na twitterju izjavil, da nebo nikoli več igral za Jeremyja Peacea (lastnik WBA-ja).


Včeraj, na zadnji dan prestopnega roka, si je Tottenham v svoje vrste obupno želel pripeljati napadalca West Bromwich Albiona Berahina. “Spursi” so namreč za omenjenega nogometaša poslali kar štiri ponudbe v tem prestopnem roku. Na včerajšnji deadline day so vodilni možje West Broma na vrata kluba prejeli dve ponudbi izmed omenjenih štirih, vodilni mož “The Baggiesov” Jeremy Peace pa je vse ponudbe za mladega Angleža “gladko” zavrnil. Po poročanju Sky Sportsa naj bi bila največja ponudba vredna 23 milijonov Funtov, a kot kaže tudi to ni zadovoljilo Jeremyja, čeprav je trener  West Broma Tony Pulis verjel, da bo do omenjenega prestopa prišlo. Berahino, ki si je prestopa tako obupno želel, pa je včeraj, ko je WBA zavrnil še zadnjo četrto ponudbo na twitterju izjavil: “Žalosten sem ker vidim, kako se v klubu obnašajo do mene. Lahko pa zatrdim, da za Jeremyja Peacea nebom več igral.”

twitter
Vir: twitter

Mimogrede, Berahino ima pogodbo s “The Baggiesi” sklenjeno do poletja leta 2017, še vedno pa ni znano ali se bo dvaindvajsetletni napadalec po reprezentančnem premoru vrnil v klub in pričel s treniranjem. Za sedanji klub mu je uspelo zbrati 72 nastopov, dosegel pa je tudi 19 zadetkov.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]