LIVERPOOL

Bo incident Neymarja odprl prostor za Coutinha?

Poletni prestopni rok je v polnem zamahu. Videli smo že kar nekaj odmevnih prestopov, kot vse kaže pa tisti največji (prestopi) šele prihajajo. V enega od slednjih bi lahko bil vpleten tudi Liverpoolov vezist Philippe Coutinho.


Le eden v seriji današnjih tvitov Balagueja. Ostale najdete na povezavi - https://twitter.com/GuillemBalague
Le eden v seriji današnjih tvitov Balagueja. Ostale najdete na povezavi – https://twitter.com/GuillemBalague 

O tem, da Jurgen Klopp noče niti slišati o prodaji svojega največjega zvezdnika, smo na naši spletni strani poročali pred dnevi, a smo bili v prejšnjih letih že mnogokrat priča situaciji, ko določen klub bajno ponudbo, kar bi Barcelonina zagotovo bila, preprosto ni mogel zavrniti.

Prestop Coutinha pa kot vse kaže ni odvisen le od dogovora na relaciji Liverpool – Barcelona. Prste vmes naj bi imel tudi prestop Neymarja v PSG, saj v nasprotnem primeru, po poročanju španskih medijev, Barceloni ne bi ostalo dovolj denarja za nakup zvezdnika Anfielda.

Guillem Balague, Sky Sportsov ekspert za dogajanje na Iberskem polotoku, je danes tvitnil o dogajanju v zvezi s klubom iz Nou Campa.

“Barcelona že ima ustni dogovor s Coutinhovim agentom, a je Liverpool odločen, da Brazilca ne bo prodal za nobeno ceno.”

“80 milijonsko ponudo si Barca lahko privošči le v primeru, da proda Neymarja. Če bo Neymar ostal v Kataloniji, bo s tem predačsno znana tudi usoda Coutinha.”

Za konec velja omeniti še incident, ki se je zgodil na današnjem treningu Barcelone, ko se je Neymar sporekel s prišlekom iz Benfice Semedom, zaradi česar je vidno nejevoljni Brazilec trening predčasno zapustil. To je še bolj podžgalo namigovanja, da bi se prestop (Neymar v PSG), vreden več kot 200 milijonov evrov, morda res lahko zgodil. Barcelona bi tako ostala brez enega od svojih največjih zvezdnikov, a z nabito polno denarnico, ki bi omogočala še višjo ponudbo za Coutinha.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB