MANCHESTER UNITED

Bodo Rdeči vragi prisiljeni v prodajo Paula Pogbaja?

Manchester United je še pred manj kot letom dni Paula Pogbaja ocenil na 180 milijonov funtov, s trenutno situacijo pa bodo lahko veseli, če bodo zanj prejeli pol toliko.


Izjava izvršnega direktorja Manchester Uniteda Eda Woodwarda, da poslovanje Rdečih vragov v času pandemije koronavirusa ne bo običajno ni presenetil nikogar, saj se vsi klubi bojijo ekonomskega in gospodarskega udarca, ki bi lahko vplival na njihovo delovanje, poslovanje itd. Kakorkoli, Manchester United bo kljub krizi še vedno eden bogatejših klubov, ki ne bodo trepetali za svoj obstanek, a jih kljub temu čakajo posledice. Ena izmed teh bo kot kaže nujna prodaja Paula Pogbaja, še posebej če želijo že v naslednjem prestopnem roku izpolniti vsaj nekatere želje.

Prodaja Paula Pogbaja jim bo, kljub temu da so ga lani ocenili na 180 milijonov funtov, zagotovo prinesla okoli 90 milijonov funtov, saj gre le za vrhunskega nogometaša, prav tako pa je ta odškodnina precej podobna tisti, ki so jo Rdeči vragi plačali zanj pred štirimi leti. Trener Manchester United Ole Gunnar Solskjaer je v začetku meseca dejal, da želi karseda izkoristiti letošnji prestopni rok, a če bi spremljali namigovanja, govorice in želje Rdečih vragov, bodo za ta podvig potrebovali precej denarja in najverjetneje bodo prisiljeni prodati Pogbaja, čeprav so ga nameravali obdržati kljub temu, da si Francoz želi oditi. Zanj se resno zanima Real Madrid, na mizi pa je tudi vrnitev v Torino k Juventusu.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 1]