CHELSEA

Chelsea za branilca poslal prvo ponudbo

Chelsea je po poročanjih otoških medijev poslal prvo ponudbo za branilca Porta Alexa Tellesa.


Frank Lampard v letošnji sezoni prednost na levem boku prepušča Marcosu Alonsu, a ni skrivnost, da Lampard želi okrepiti ta položaj, ko se odpre prestopni rok. Prav tako sta oba leva bočna branilca na izhodnih vratih, tako Marcos Alonso, kot tudi Emerson Palmieri. Prva tarča Chelseaja je bila dolgo časa Ben Chilwell, branilec Leicester Cityja, a sedaj so Londončani poslali prvo ponudbo na Portugalsko, kjer Telles nastopa za FC Porto. 27-letni Brazilec je v zadnjih 18 mesecih svoje pogodbe s Portom. Slednji želijo čimprej zagotoviti podpis nove pogodbe z branilcem, a portugalski mediji verjamejo, da se to ne bo zgodilo.

Porto bi zato morda raje sedaj izpeljal prestop, saj bi drugače tvegali, da ga izgubijo brez odškodnine, če Brazilec ne podpiše nove pogodbe. V trenutni pogodbi ima zapisano odkupno klavzulo, ki znaša 36 milijinov funtov, ki pa bila lahko prevelik zalogaj za Chelsea, koliko so pripravljeni zanj plačati pa ni znano.

Medtem pri Chelseaju razmišljajo o alternativah za Chilwella in Tellesa. Če jim ne uspe pripeljati omenjenih nogometašev, se bodo obrnili na Barceloninega Marca Cucurello. 21-letnik letos blesti na posoji pri Getafeju, ki zaseda peto mesto v španski La Ligi. Zanj pa se zanimata še dva nemška kluba, Borussia Monchengladbach in Bayer Leverkusen.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]