LIVERPOOL

Čim hitreje poprimimo za trdo delo

James Milner, ki je nenazdanje tudi nadomestni kapetan “Redsov”, klubske kolege opozarja, da morajo čim hitreje trdno poprijeti za delo. Kajti samo v tem primeru, se po njegovih besedah lahko izognejo razočaranju v Ligi prvakov.


Nogometaši Liverpoola pa v teh dneh še vedno dopustujejo. Priprave na novo sezono namreč začnejo prihodnji teden oziroma dober mesec dni, preden se bo vse skupaj tudi zares začelo. V primerjavi z lanskim letom, pa varovance Jurgena Kloppa tokrat čakajo tudi kvalifikacije za uvrstitev v najprestižnejše evropsko klubsko tekmovanje, Ligo prvakov. Prej omenjeni tekmi sta posledica končnega četrtega mesta v minuli premierligaški sezoni.

vir: Metro
vir: Metro

James Milner pa navkljub temu, da še vedno dopustuje, že misli na Ligo prvakov. Trdi namreč, da morajo skupaj s soigralci kar se le da hitro zopet ujeti tisto pravo formo, ki jih je krasila v začetku lanske sezone.

Za spletno stran kluba iz mesta Beatlov je nekdanji angleški reprezentant povedal slednje: “Čas po koncu sezone je vedno sila smešen. Vsi se namreč sproščamo in uživamo, a vendarle smo z enim očesom že na pripravah za novo sezono. Prepričati se želimo, da smo kos vnovičnemu trdemu delu. Očitno pa je, da je letošnji start v novo sezono za nas še kako pomemben.”

“Priprave, ki sledijo po počitku, so vedno sila naporne. Nihče na njih ne uživa kaj preveč. Ampak ker nas tokrat čakajo tudi kvalifikacije za Ligo prvakov je pomembno, da priprave, ki se prihodnji teden začnejo, vzamemo še kako resno.”

Za konec pa je Milner dodal še: “Kot ekipa se iz dneva v dan izboljšujemo. To je nenazadnje skozi zadnjih nekaj let tudi opaziti. Premikamo se v pravi smeri. V klub prihajajo novi dobri igralci, prav tako, pa je tudi celotna ekipa za leto dni starejša in izkušenejša.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]