PRESTOPNI ROK TOTTENHAM

Danec tarča Interja

Christian Eriksen je že preč časom priznal, da si želi novega izziva v karieri. Njegov prestop v Real Madrid je padel v vodo, zato je na sceno stopil Inter iz Milana.


Danec je bil na radarju Real Madrida prejšne prestopne roke. Na začetku se je celo omenjala odškodnina v višini 80 milijonov evrov, ki si jo je Eriksen postavil z dobrimi predstavami na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Od takrat pa je malce zbledel, a je še vedno vrhunski in privabil zanimanje Interja, ki letos parira Juventusu v Serie A. Inter je že poslal prvo ponudbo v višini 12 milijonov evrov, vendar Londončani zahtevajo najmanj 24 milijonov evrov.

Inter lahko 27-letnika kupi že v tem prestopnem roku ali počaka, da Dancu poleti poteče pogodba s Tottenhamom, kar pomeni, da bi se lahko na San Siro preselil brez odškodnine.

Mourinho ne bo stal v napoto Eriksenu, če ta želi oditi. Na drugi tekmi 1/32 finala FA pokala se je kot organizator igre zelo izkazal Argentinec Giovani Lo Celso, ki bi lahko nasledil morebiti odhajajočega Danca.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]