TOTTENHAM

To so zgolj govorice!

Mladi vezist Tottenhama Dele Alli je bil v zadnjih dneh povezan s prestopom v francoskega giganta PSG. Po poročanju raznoraznih medijev, naj bi namreč slednji zanj ponujali kar 50 milijonov funtov. Vendar 20-letnik je vse to zanikal in dejal, da se v prihodnosti vidi pri “Spursih”.


vir: This Is Anfield
vir: This Is Anfield

Dele Alli se je v klub, ki domuje v severnem Londonu, leta 2015 preselil iz »majhnega« MK Donsa. Marsikdo je prav ob tem prestopu za angleškega vezista šele prvič slišal. Ampak mladenič je že od samega začetka presenečal in bil ob koncu lanske sezone izbran tudi za najboljšega mladega igralca ter obenem dobil tudi vpoklic v člansko reprezentanco Anglije.

Včeraj pa je eden izmed otoških medijev “ujel” Allija in z njim opravil krajši intervju. Poglejmo si, kaj je 20-letnik povedal o svoji prihodnosti: “Če sem iskren z vami, so vse to samo govorice. Pravkar sem s Tottenhamom podpisal novo pogodbo in povem vam, da sem tukaj srečen. Pri mojih letih si ne bi mogel zaželeti boljšega kraja oziroma kluba. Zadnje leto je bilo zame odlično. V karieri sem že dosegel nekaj uspehov, vendar moram se še izboljšati in poskrbeti, da bo prihajajoče leto zame še boljše.”

“Spursi” so po sobotnem porazu proti Manchester Unitedu na premierligaški lestvici zdrsnili na peto mesto in sedaj za vodilnim Chelseajem zaostajajo že za deset točk. Vendar Dele Alli meni, da so varovanci Mauricia Pochettina še vedno kandidati za naslov angleške Premier lige. “Mislim, da smo še vedno kandidati za naslov. Smo ekipa, ki zares trdno zaupa vase. Menim le, da moramo biti malce bolj dosledni ,” je za konec še dodal Alli.

Kakšno pa je vaše mnenje, lahko Tottenham v letošnji sezoni kandidira za naslov? Glas pustite v spodnji anketi.

[yop_poll id=”25″]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]