CHAMPIONSHIP

Pregled 21. kroga Championshipa

Decembrski ritem tekem ne pojenja, tako v Premier Ligi, kot v Championshipu, se je med tednom igral nov krog.


Že v torek smo videli kar devet tekem, na le-teh pa enaindvajset zadetkov.

Ponovno je za en dan na vrh skočil Brighton, ki je na slavil na gostovanju pri Blackburnu. Po dolgem nizu nepremaganosti je v torek Aston Villa izgubila na Carrow Roadu, edini gol je za Norwich zabil Nelson Oliveira.

depay
V staro formo se vrača Norwich City, ki je na Carrow Roadu premagal Aston Villo; vir: Norwich City Twitter

Jon Gorenc-Stanković je ob zmagi Huddersfield Towna celotno tekmo vnovič presedel  na klopi za rezerviste.

Zelo pomembno zmago je doma dosegel Leeds United, ki je trenutno na šestem mestu in  v tej sezoni pod vodstvom Garrya Monka deluje izjemno.

Rotherham United se trdno nahaja na dnu lestvice in od mest, ki omogočajo obstanek, zaostaja že velikih dvanajst točk. V rdeči coni sta poleg Rotherhama še Wigan ter Blackburn.

V torek je tri točke zabeležil  Birmingham City, ki je trenutno na solidnem osmem mestu. Kljub temu, da je letos Birmingham v zelo dobri formi, je bil dan po tekmi odpuščen Gary Rowett. Navijači se s potezo vodstva niso strinjali, saj je Rowett ekipo vodil sijajno. Njegova menjava je bila potrjena še isti dan, Birmingham bo odslej vodil legendarni Gianfranco Zola.

V torek so bile na sporedu še tri tekme, QPR nadaljuje mizerno formo, z Loftus Roada je tokrat tri točke vzel Derby County, ki je že v mestih za ‘play-off’.

Na City Groundu sta remizirala Nottingham Forest ter Preston, ponovno pa je na vrh lestvice po zmagi nad Wiganom skočil Newcastle United.

V drugi ligi so nove tekme na sporedu že jutri (petek), ko na Carrow Roadu gostuje Huddersfield Town z Jonom Gorenc-Stankovićem.

Vsi rezultati: 

fm
vir: efl FB
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]