PRESTOPNI ROK

DNEVNI PREGLED DOGAJANJA NA NOGOMETNI TRŽNICI – 10. 1.

V ospredju je danes predvsem Aaron Ramsey, ki se bo drugo leto najverjetneje preizkusil v tujini. Chelsea ima še vedno težave z napadalci, Tottenham pa išče nove moči na sredini igrišča.


GOVORICE

Za transfer novico dneva je poskrbel Aaron Ramsey, ki se bo iz Arsenala poleti skoraj zagotovo preselil v Juventus, pri čemer je igralec že pristal na pogoje kluba. Pri italijanskem velikanu so mojstri trgovanja s prostimi igralci in tudi tokrat ni nič drugače. 28-letni Valižan je še vedno zelo pomemben del Arsenalove zvezne vrste, kar pomeni, da bodo pri topničarji poleti verjetno iskali enakovredno zamenjavo. Zdravniški pregled bo opravil v naslednjih dneh.

remzi talksport
Vir: Talksport.com

V Chelsea naj bi se kmalu vrnil Michy Batshuayi, saj ga Valencia noče več v svojih vrstah. Po tem, ko se je Michy proslavil na posoji v Dortmundu, se v Španiji letos ni znašel. Chelsea bi z njim pokril luknjo, ki bo v napadu zazevala ob prodaji Morate.

Avstrijec Florian Grillitsch je tarča Spursov, ki iščejo zamenjavo za odhajajočega Dembeleja. 23-letnik iz Hoffenheima je prvi na seznamu želja, kot drugi pa se omenja 22-letni reprezentant Švice Denis Zakaria, član Borussie Monchengladbach.

Huddersfield v svoje vrste privablja Shinjija Okazakija. Legendarni član Leicester Cityja bo ob koncu sezone ostal brez pogodbe pri Lisicah. Ker bi Huddersfield izkušenega Japonca lahko dobil brez odškodnine, bi bil to zelo dober posel za zadnjeuvrščeni klub v PL.

Marko Arnautović ima azijske snubce. Neimenovan kitajski klub je za člana West Hama ponudil 35 milijonov funtov. Ponudbo so Angleži zavrnili, strateg Kladiv Manuel Pellegrini pa je izjavil, da je Arnautović zanje tako pomemben, da ga bodo želeli zadržati čim dlje.

Vir: Evening Standard
Vir: Evening Standard
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]