OSTALI KLUBI PRESTOPNI ROK

Cenk Tosun odhaja na posojo

Turški napadalec Evertona se do konca sezone seli h Crystal Palacu.


Crystal Palace s prihodom 28-letnega Turka po vsej verjetnosti zaključuje tudi lov na napadalca Chelsea, Olivierja Girouda. Tosun, ki je v tej sezoni zabil zgolj en sam zadetek na remiju proti Tottenhamu z 1:1, se ni znašel v načrtih novega trenerja Carla Ancelottija, zato je bila selitev na Selhust Park dobra opcija. Trener Palaca, Roy Hodgson, je v preteklosti izrazil zanimanje za Tosuna.

>>Navdušeni smo, da nam je uspelo pripeljati napadalca kova Cenka Tosuna. Imeli smo odlično prvo polovico sezone in njegov prihod nam bo olajšal pot do cilja, ki pa je seveda zaključiti sezono na zgornji polovici lestvice. Tosun je preverjen napadalec, ki je že zabijal v najboljših ligah in smo si ga ogledovali že nekaj časa,<< je za BBC povedal Hodgson.

Crystal Palacu gre v tej sezoni odlično, saj trenutno zasedajo 9. mesto. Tosun bo za nov klub lahko debitiral že v soboto, ko na domačem terenu gostijo nogometaše Arsenala, ki se na lestvici nahajajo takoj za Crystal Palacom, torej na desetem mestu z točko manj.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]